Barion Pixel Rólunk
Facebook Instagram

Kik vagyunk?

FÉRJ, FELESÉG, SZÜLŐK, A TITA GRAFIKA MEGÁLMODÓI

Az első posztert még 2019 decemberében készítettük el a kislányunk 1. születésnapjára. Ott fordult meg először a fejünkben, hogy ezzel kellene foglalkoznunk. Mivel nem hagyott minket nyugodni a gondolat, a beszélgetéseink során mindig elő-elő jött a vállalkozás gondolata, egy nap úgy döntöttünk belevágunk.

Majd több professzionális kurzus elvégzése, a weboldalunk létrehozása és 200+ termék elkészítése után megnyitottuk webshopunkat.

Célunk egy olyan oldal létrehozása volt, amelynél elkerülhető, az ebben az iparágban leggyakoribb rendelési módszer- a sok-sok üzenetváltás, egyeztetés.

HOGY NE NEKED KELLJEN KITALÁLNOD EGY DIZÁJNT, HANEM CSAK VÁLASZTHASS A TÖBBFÉLE STÍLUSÚ, MÁR ELÉD FELSORAKOZTATOTT MINTA KÖZÜL!

Nap mint nap dolgozunk a weboldalunk tökéletesítésén, a felmerülő problémák megoldásán, vásárlás egyszerűbbé tételén.

NÁLUNK NINCS „JÓL VAN AZ ÚGY” SZEMLÉLET!
Mint a magánéletben úgy a termékeink elkészítésénél is jelen van a maximalizmus. Minden poszterünket mind a ketten alaposan átnézünk és csak abban az estben kerül kiküldésre, nyomdai gyártásra, ha tökéletesen elégedettek vagyunk a végeredménnyel.

EGYEDI KÉRÉSEK TELJESÍTÉSE
Nem találod a termékek között, amit szeretnél? Vagy valami apró változtatással éreznéd igazán magadénak? Semmi gond! Írj nekünk és megbeszéljük. Találunk megoldást.

ELÉRHETŐEK VAGYUNK
Hétköznap és hétvégén egyaránt elérhetőek vagyunk. A 07:00- 19:00-ig beérkezett üzenetekre maximum 1-2 órán belül válaszolunk üzenetedre.

Telefonszám: +36 30 755 2883

E-mail: info@titagrafika.hu

Messenger alkalmazásban szintén elérhetőek vagyunk.

A felhasználói élmény fokozása érdekében oldalunk sütiket (cookie) használ. Az oldal böngészésével elfogadja ezek alkalmazását.