Barion Pixel Szállítási információk
Facebook Instagram

Szállítás

Termékeink nyomtatott verziói a következő országokból rendelhetők:
  • Magyarország
  • Bármilyen másik országba szállítás esetén egyedi szállítási költséget kalkulálunk. Ha nem Magyarországra rendelnél, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot.
A TERMÉKEINK DIGITÁLIS VERZIÓI TERMÉSZETESEN BÁRHONNAN MEGRENDELHETŐK!
A csomagok kézbesítéséről a Foxpost.hu és a gondoskodik
Webshopunkban a következő szállítási módok érhetők el:
CSOMAGPONTRA SZÁLLÍTÁS
HÁZHOZSZÁLLÍTÁS
Csomagpontra szállítás esetén:
A csomagot a megrendeléskor megjelölt átvételi helyre címezzük.
A csomag célba érkezéséről a megadott elérhetőségen keresztül értesítik Önt.
Ezt követően a termék nyitvatartási időben átvehető.
AZ ÁTVÉTELI HELYEKRŐL BŐVEBB INFORMÁCIÓT AZ ALÁBBI LINKEN TALÁL:
FOXPOST Parcel locker
SZÁLLÍTÁSI DÍJAINK:
CSOMAGPONTRA SZÁLLÍTÁS HÁZHOZSZÁLLÍTÁS KÉPKERETTEL HÁZHOZSZÁLLÍTÁS KÉPKERET NÉLKÜL HÁZHOZSZÁLLÍTÁS VÁSZONKÉP ESETÉN
Bankkártyás fizetés esetén: 862 Ft Bankkártyás fizetés esetén: INGYENES! Bankkártyás fizetés esetén: INGYENES! Bankkártyás fizetés esetén: INGYENES!
Előre utalás esetén: 862 Ft Előre utalás esetén: INGYENES! Előre utalás esetén: INGYENES! Előre utalás esetén: INGYENES!
Utánvét esetén: 1 052 Ft Utánvét esetén: INGYENES! Utánvét esetén: 1 390 Ft Utánvét esetén: INGYENES!
MENNYI IDŐ ALATT KAPOD MEG A TERMÉKET?
DIGITÁLIS TERMÉK ESETÉN:
Az utalás beérkezése után a nagy felbontású digitális fájlt (Jpeg kép) maximum 48 órán belül e-mailben küldjük el neked.
POSZTER ESETÉN:
A megrendelés leadása után maximum 48 óra alatt befejezzük a termékszerkesztést és átadjuk a nyomdának. -Erről egy e-mail értesítést fogsz kapni. ( Látványterv rendelés esetén az e-mailben adott válaszod után adjuk át a terméket nyomdai gyártásra) A nyomda a terméket 3 munkanap alatt gyártja le.

Ha házhozszállítással rendelsz és fizetési lehetőségnek előre utalást vagy Bariont választasz, akkor a terméket egyenesen a nyomdából küldjük el neked. Így azt a megrendeléstől számítva kb. 5 munkanap alatt kapod meg. (Termékszerkesztés 48óra+nyomdai gyártás 3 munkanap)

Képkerettel rendelés esetén fizetési módtól függetlenül 6-7 munkanap a szállítási idő.

Minden egyéb megrendelési módnál (csomagpontra szállítás, házhozszállítás utánvéttel) a szállítási idő 3-4 munkanappal meghosszabbodik, mivel a nyomdából először hozzánk kerül az elkészült termék, majd pedig mi átadjuk a futárszolgálatnak. Így ezekben az esetekben a terméket a megrendeléstől számítva kb. 9 munkanap alatt kapod meg.
VÁSZONKÉP RENDELÉSE ESETÉN:
A termékszerkesztés befejezése után (max.48 óra), vagy Látványterv esetén a jóváhagyásod után küldjük nyomdai gyártásra a terméket. A 3 munkanapos gyártási idő után átadjuk a megrendelésed a futárszolgalatnak, aki további 1-2 munkanap alatt szállítja ki a rendelésed.
FIGYELEM A karácsonyi időszakban a nyomdai gyártás illetve a szállítási idő meghosszabodása miatt előfordulhat, hogy 1-2 munkanappal később kapod meg a rendelésed.
A felhasználói élmény fokozása érdekében oldalunk sütiket (cookie) használ. Az oldal böngészésével elfogadja ezek alkalmazását.